Fokus for årets fotballskole var FAIR PLAY, minst mulig kø, mest mulig ballberøring og ikke minst; LEK OG MORO! 

                           Gabriel  8 år og Sindre var skjønt enige om at Fotballskole - DET er tingen!

Deltakere fra fem år og opp til 14 deltok på skolen. Med et nydelig vær, gode baneforhold, en gjeng med optimistiske instruktører og masse fotballglade deltakere, har det vært to fantastiske dager på Idrettsheia! 

TINE vil bidra til å skape sunne og gode vaner hos barn i hele Norge. Under fotballskolen fikk spillerne utdelt t-skjorter, sekk, samt Litago melk til hver matpause fra TINE. 

I tillegg var vi så heldige å få sponset MASSE frukt fra Coop Extra og Bunnpris som vi delte gratis ut til alle deltakerne. 

 

Foruten våre to dagligvarebutikker var vi så heldige å få sponset en del trekkepremier. Tusen takk til Apotek1, Sport1 Sjøvegan, Aktiv-IT, Brødrene Bakkehaug og Maxi Miljø.

Til slutt vil vi rette en STOR takk til de frivillige! Det legges ned mye arbeid, både i forkant, underveis, og etter fotballskolen. Instruktørene har ikke bare vært solide fotballinstruktører, men også til tider lærere, barnehageansatte, paramedics. Vi setter stor pris på jobben våre seniorspillere gjør for klubben, de er gode rollemodeller for neste generasjon. Uten de frivillige - ingen fotballskole!

 

VI GLEDER OSS TIL Å TA I MOT NESTE ÅRS DELTAKERE TIL DEN 21. TINE FOTBALLSKOLE !!!