A-laget - 4.divisjon

Presentasjon av våre ny-signeringer

transfer-window

Bilder av spillerne kommer.

Snorre Ratkje (29)
Snorre er tilbake i hvit og rød, og skal bidra med masse fart og målpoeng i 2018. Alle som har fulgt Salangen de siste årene vet hva Snorre er kapabel til på fotballbanen. Alle i spillergruppa ble ekstra motivert etter resigneringa.

Simen Kjørstad (19)
Oppsal-gutt som havnet i førstegangstjeneste på Setermoen. Simen har vist på trening og kampen mot Senja at han leverer alltid 100% på banen, har også en presis god venstrefot. Vil bli brukt sentralt på midtbanen og ut på venstresiden. Presterte godt på venstreback mot Senja

Morten Kristoffersen (28)
Har etter 1 år i Trondheim, og opptrening etter korsbåndsskaden, kommet tilbake til Tromsø og Salangen IF. En ekte Salangengutt med masse erfaring. Morten ble brukt før skaden i en offensiv rolle, men vil nok i vinter bli testet på backplass.

Sander Arnesen (19)
Er i førstegangstjenesten sammen med Simen. Kommer fra Finnsnes og har spilt for fil hele sitt liv, men ønsker nå å spille for SIF. Sander har vist på trening og kamp at han har god spilleforståelse, fysikk og en duellspiller. Kan brukes på midtbanen, men tenkes en rolle som midtstopper.

Robin Lund (25)
Gått på NTG-Tromsø sammen med Sigurd Bjørstad og Jonas Svendsen. En ballsikker og klok spiller som ønsker mye ball. Har trent med oss siden midten av Januar, og ønsker å bidra i SIF 2018. Robin kan bli brukt på sentral midtbane, men også i den berømte ”10er-rollen”.

Mustaf Gulled (28)
Har spilt for Bardu de siste sesongene, men ønsker nå nye utfordringer. Mustaf har mye fart og kommer ofte i gode scoringsposisjoner. Har vært en god tilvekst i Salangengruppa.

Mathias Karlsen (18)
Ung og spennende spiller fra Bardu, er god med begge bein og er meget hurtig. Viser også på treningene at han har lyst å bli god, og ønsker å prestere hver økt. Vil nok bli brukt på en av backene, og kanskje på kanten.

Adrian Fjeldstad (19)
Spisstalent fra Sørreisa som har scoret jevnt og trutt for rød-trøyene. Kommer inn i gruppa med mye fart og stå-på-vilje. Har utalt selv at han ønsker å vinne kamper, og kjempe seg til fast plass på 4.divisjonslaget. Vi håper og tror at Adrian blir å levere scoringer på bestilling.

Sindre Sagerup og Emil Thomassen har signert fra naboklubben Øvre-Salangen. Det kommer en egen sak om disse.